BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 10 Pro

Μετά από το σχετικό teasing και την πρώτη εικόνα, η OnePlus ανακοίνωσε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 10 Pro, της νέας της ναυαρχίδας. 

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει από τις 11 Ιανουαρίου στην αγορά της Κίνας και θα «φοράει» τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, θα υποστηρίζει ultra fast charging και θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh. 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα που ανακοινώθηκαν έχουμε τα εξής. Πίσω Κάμερες: 48MP+50MP+8MP, Dual OIS Μπροστινή Κάμερα: 32MP Οθόνη: 120Hz “Fluid AMOLED με LTPP” Φόρτιση: Ενσύρματη (80W SuperVOOC), Ασύρματη (50W AirVOOC) Λειτουργικό: OxygenOS 12 Διαστάσεις: 163x73.9x8.55 χιλιοστά Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία του.


Πηγή

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.