BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition: Υπόσχεται «εμπειρία gaming υψηλής απόδοσης»

To Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition έρχεται και μια νέα αναφορά που υποδηλώνει ότι θα υιοθετήσει pop-up shoulder triggers όπως το K40 Gaming Edition.

Αφού, δε, το το K40 Gaming Edition κυκλοφόρησε ως Poco F3 GT εκτός Κίνας, είναι πιθανό η διαρροή να αφορά και το μελλοντικό Poco F4 GT.

Εκτός από τα shoulder buttons, η συσκευή υποτίθεται ότι θα υιοθετήσει μια επίπεδη οθόνη με μια κεντρική σχεδίαση κάμερας διάτρησης για τη selfie. Αναμένεται επίσης μια «εμπειρία gaming υψηλής απόδοσης».

Σύμφωνα με τον “Digital Chat Station”, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την υπόσχεση αλλά προηγούμενες αναφορές λένε ότι η συσκευή θα κυκλοφορούσε σε δύο παραλλαγές – στάνταρ και Pro. Η πρώτη θα λειτουργεί με Dimensity 7000 SoC ενώ η δεύτερη θα έχει το κορυφαίο chipset Dimensity 9000.


Πηγή

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.