BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Samsung Galaxy A55: Εμφανίστηκε σε online κατάστημα – Αποκαλύφθηκαν όλα όσα θέλατε να ξέρετε

Όλες οι λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy A55 έγιναν διαθέσιμα, αφού η συσκευή καταχωρήθηκε σε διαδικτυακά καταστήματα.

Η Orange, η οποία είναι ένας βελγικός πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, δημοσίευσε σήμερα μια σελίδα στο κατάστημά της για το Samsung Galaxy A55, όπως αποκάλυψε ο leaker @rquandt στο X.

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το επερχόμενο smartphone αποκαλύφθηκαν, από τις διαστάσεις του μέχρι το chipset του. Aυτές οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών του τηλεφώνου, είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθούν από τη Samsung, ενώ είναι σύμφωνες και με προηγούμενες διαρροές.



Ο ιστότοπος της Orange έδειξε το μπροστινό σχέδιο που μοιάζει με iPhone και μια οθόνη 6,6 ιντσών, αυξημένη κατά 0,2 ίντσες από το Galaxy A54 του προηγούμενου έτους. Θα έχει ανάλυση 1080×2340 σε οθόνη Super AMOLED και μπαταρία 5.000 mAh.

Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλο άλμα από το Galaxy A54 όσον αφορά στο συνδυασμό chipset και RAM. Το A54 κυκλοφόρησε με το Exynos 1380 και το A55 έχει το Exynos 1480, κάτι που το κάνει απίθανο να φέρει μεγάλη αναβάθμιση απόδοσης. Ακόμα, η Samsung δεν αύξησε τη μνήμη RAM από 6 GB στο A54 σε 8 GB στο επερχόμενο A55, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για το βασικό μοντέλο του A55 που δημοσιεύτηκε στο Orange, το οποίο ήταν μόνο 6 GB.

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ.

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.