BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

vivo V23 Pro: Κυκλοφορεί στις 4 Ιανουαρίου

Η σειρά vivo V23 είναι έτοιμη να βγει στην αγορά και το vivo V23 Pro θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει.

Οι πληροφορίες έρχονται από την 91mobiles, η οποία ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου 2022, στην Ινδία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το vanilla vivo V23 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές προδιαγραφές της σειράς, ωστόσο αναμένονται τουλάχιστον τρία μοντέλα, τα V23, V23 Pro και V23e, με το τελευταίο να πωλείται ήδη στην Ταϊλάνδη.



Η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει τα τρία μοντέλα στην Ινδία με 5G, το οποίο θα είναι το πρώτο σε αυτήν την αγορά.

Συγκεκριμένα για το vivo V23 Pro, αναμένεται να έχει ένα πάνελ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, το πιο πρόσφατο Android 11 με FunTouch και μια εντυπωσιακή κάμερα selfie. Η σειρά V21 περιορίστηκε στη γρήγορη φόρτιση 33 W, αλλά δεδομένου ότι το V23e έχει 44 W, αναμένουμε ότι το ίδιο πρότυπο 11V/4A θα λειτουργήσει και στα τηλέφωνα vanilla και Pro.

Πηγή

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.