BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Nothing Phone (2a): Έρχεται στις 5 Μαρτίου – Μυστήριο παραμένει η τιμή και το σχέδιο


Το Nothing Phone (2a), το επερχόμενο μεσαίας κατηγορίας smartphone της εταιρείας, φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό προϊόν.

Η Νothing κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στο οποίο εξηγεί το σκεπτικό πίσω από τη συσκευή και αποδεικνύεται πως θέλει να φτιάξει κάτι πραγματικά σπέσιαλ. Ωστόσο, στο βίντεο δεν αποκαλύπτεται τίποτα για τη συσκευή αυτή καθ΄ αυτή, ούτε καν τη δείχνει. Η μόνη πληροφορία που δίνει είναι ότι το Nothing Phone (2a) θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Μαρτίου.

Η συσκευή πιθανότατα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αλλά στις ΗΠΑ οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν εγγραφή σε ένα “Developer Program” για να πάρουν το Nothing Phone (2a) όταν κυκλοφορήσει στη χώρα.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που υπαινίχθηκε στο βίντεο αφορούσε την τιμή. Αν και δεν ανακοίνωσε πόσο θα κοστίζει, είπε ότι θα είναι φθηνότερο από το Phone (1), το οποίο αρχικά είχε τιμή 299 $ στις ΗΠΑ.

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ.

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.