BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Το Realme 12 Pro+ διαρρέει σε hands-on βίντεο


Ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε τώρα στο YouTube που περιγράφει λεπτομερώς μια πρακτική εμπειρία με αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς realme 12 και δεν είναι άλλο από το Realme 12 Pro+, γνωστό και ως RMX3841.

Θα πρέπει να ελέγξετε μόνοι σας το βίντεο, καθώς περιλαμβάνει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για πληροφορίες, μερικές χρωματικές παραλλαγές με αυτό που φαίνεται να είναι το vegan δέρμα στο πίσω μέρος και μια επισκόπηση και περιήγηση διεπαφής χρήστη. Έχουμε μερικές λεπτομερείς προδιαγραφές για το Realme 12 Pro+ που συνοδεύουν το βίντεο.

Το Realme 12 Pro + θα προσφέρει οθόνη FullHD+ OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το chipset λέγεται ότι είναι Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 και στη μονάδα που παρουσιάζεται στο βίντεο συνδυάζεται με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Φυσικά, η ρύθμιση της κάμερας είναι αναμφισβήτητα το αποκορύφωμα του τηλεφώνου, καθώς η Realme λέει ότι όχι μόνο διαθέτει τηλεφακό περισκοπίου στην προσιτή σειρά Realme 12 αλλά και την ίδια εφαρμογή με το κορυφαίο μοντέλο GT 5 Pro. Μια γρήγορη σύνοψη περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα Sony IMX890 50MP, ένα φακό περισκόπιου OmniVision OV64B 64MP και ένα υπερευρυγώνιο 8MP. Υπάρχει μια κάμερα selfie 32MP σε μια οπή στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου.

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ.

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.