BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Apple Vision Pro: Έχουν πουληθεί περίπου 200.000 μονάδες

Η Apple έχει πουλήσει πάνω από 200.000 Vision Pro headset, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το MacRumors και γνωρίζει τον αριθμό πωλήσεων.

Η Apple άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες για το Vision Pro στις ΗΠΑ στις 19 Ιανουαρίου άρα μιλάμε για τις πωλήσεις σε διάστημα 10 ημερών.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα ο αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, υποστήριξε ότι η Apple είχε πουλήσει περίπου 160.000 έως 180.000 μονάδες Vision Pro κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προπαραγγελίας της συσκευής. Αν αυτοί οι αριθμοί αληθεύουν, τότε οι πωλήσεις έχουν επιβραδυνθεί από τότε.

Οι μονάδες Vision Pro για άμεση παράδοση την ίδια μέρα στο σπίτι εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία των προπαραγγελιών και οι επιλογές παραλαβής από το κατάστημα εξαντλήθηκαν λίγο αργότερα. Aυτό δικαιολογεί κάπως την μείωση του ενδιαφέροντος για προπαραγγελία.

Οι κριτικές μέσων για το Vision Pro πρόκειται να δημοσιευτούν την Τρίτη και αυτό θα μπορούσε να ωθήσει περισσότερες πωλήσεις, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση στις αγορές αφού οι πραγματικοί καταναλωτές αρχίσουν να μοιράζονται πρακτικές εμπειρίες.

Ο Kuo έχει προειδοποιήσει ότι η ζήτηση για το Vision Pro θα μπορούσε να μειωθεί γρήγορα λόγω της εξειδικευμένης αγοράς για τη συσκευή. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού κοστίζει 3.500 δολάρια, κάτι που το θέτει εκτός εμβέλειας πολλών καταναλωτών. Οι φήμες αναφέρουν ότι η Apple είναι έτοιμη για περιορισμένο αριθμό πωλήσεων, τόσο λόγω της υψηλής τιμής του Vision Pro όσο και λόγω της δυσκολίας παραγωγής του.

Η Apple πρόκειται να έχει παραγωγή περίπου μισό εκατομμύριο headset, επομένως μένει να δούμε πόσα θα πουλήσει.

Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ.

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.