BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Sony Xperia 1 IV Gaming Edition: Με 16 GB RAM και πακέτα Xperia Stream

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ παιχνιδιών για το Xperia 1 IV νωρίτερα σήμερα στο gaming event που διοργάνωσε, το οποίο φέρνει ενεργή ψύξη και τέσσερις επιπλέον θύρες. Εκτός από το αξεσουάρ, η Sony ανακοίνωσε επίσης ένα νέο smartphone Xperia 1 IV Gaming Edition που έρχεται με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.



Όλα τα άλλα, από τις προδιαγραφές έως τη σχεδίαση, είναι πανομοιότυπα με το κανονικό Xperia 1 IV. Αυτό σημαίνει οθόνη OLED 6,5 ιντσών 4K 120 Hz, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μπαταρία 5.000 mAh. Οι αγοραστές λαμβάνουν παίρνουν επίσης δωρεάν το ολοκαίνουργιο Xperia Stream.

 



Το Xperia 1 IV Gaming Edition διατίθεται στα 175.000 JPY που σημαίνει 1.225 $. Οι επίσημες πωλήσεις ξεκινούν την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, αλλά η διεθνής τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ.

*Ακολουθήστε το Smartphones Motion στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το smartphonesmotion.blogspot.com ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, θα αφαιρούνται.